Join DRiV™ Motorparts voor een virtuele mediarondetafel

U wordt op 21 maart om 15:00 uur door Audrey Harling, Group Vice President and General Manager, DRiV EMEA Motorparts, uitgenodigd voor een mediarondetafel van een uur.

Tijdens dit Microsoft Teams-event, zal Audrey spreken over de ervaringen en realisaties van EMEA Motorparts in 2021, de prognoses voor 2022 en is zij bereid om vragen te beantwoorden tijdens een rondetafelgesprek.

Yvo Van Nieuwenhoven, Verkoopsdirecteur AM DRiV Benelux zal eveneens aanwezig zijn om uw vragen omtrent de organisatie en de vooruitzichten in 2022 te beantwoorden.

Als u aanwezig wenst te zijn, reageer dan voor 24 februari en bevestig uw aanwezigheid aan Simonetta Esposito via mail ​ [email protected]of op het nummer 32 471 44 0268 of aan ​ Sarah Telen via mail [email protected]

We kijken ernaar uit om u op het gesprek te verwelkomen.

Over Tenneco
Tenneco is een van de marktleiders op het vlak van design, productie en het op de markt brengen van automobielproducten voor klanten op zoek naar originele onderdelen en de secundaire markt met een jaarlijkse omzet in 2020 van 15,5 miljard EUR en ongeveer 73.000 werknemers actief in meer dan 270 vestigingen wereldwijd. Via onze vier businessgroepen: Motorparts, Ride Performance, Clean Air en Powertrain, stuurt Tenneco de vooruitgang in wereldwijde mobiliteit door technologische oplossingen aan te bieden in de gediversifieerde markten van lichte voertuigen, commerciële bestel- en vrachtwagens, lokale mobiliteit, industrie, motorsport en de secundaire markt.

Bezoek www.tenneco.com voor meer informatie.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.